Appartement te WESTENDE (8434)

€ 279.000

Omschrijving

VERHUURD 2-SLAAPKAMERAPPARTEMENT MET AUTOSTAANPLAATS, KELDERBERGING EN 2 TERRASSEN TE KOOP TE WESTENDE.

Het betreft een lichtrijk en energiezuinig 2-slaapkamerappartement (65,61m²) met 2 terrassen, autostaanplaats en kelderberging gelegen op de 3de verdieping van de residentie 'LOTUS'. Het appartement is gelegen in een zeer rustige omgeving en vlakbij het strand (300m) van Westende. De bereikbaarheid is een troef dankzij nabijgelegen in- en uitvalswegen, bovendien bevindt het appartement zich vlakbij scholen, sport- en cultuurcentra, openbaar vervoer, op amper 2km van het centrum van Westende en op 5km van Middelkerke en Nieuwpoort.

Dit appartement wordt verhuurd aan 784 EURO per maand (inclusief kosten). De huidige huurder (=alleenstaande man van 59 jaar) onderhoudt het appartement uitermate keurig en wenst zo lang mogelijk te blijven wonen, de toekomstige eigenaar moet dus zelf geen huurder zoeken. Het is een ideale belegging in vastgoed aan de kust zonder zorgen met een bruto-rendement van 3,37%.

Het appartementencomplex werd opgericht in 2013 en bevindt zich in een uitmuntende staat, dit zorgt ervoor dat de potentiële koper geen grote kosten zal hebben op korte en/of lange termijn. Bovendien is de elektriciteit in het appartement conform de AREI-normen tot en met 2 juli 2038.

Momenteel is het gemeentebestuur bezig met de heraanleg van 'de nieuwe zeedijk te Westende-Bad' met veel groen, een veilige promenade en mooi ingebedde horecaterrassen. Samen met de nieuwe inkleding van het Rauschenbergplein 2.0. zal Westende-Bad op termijn weer de 'parel van de kust' worden: een gezellige vakantieplek voor gezinnen, een stabiele handelsplaats en een veilige woonplek voor Westendenaars.

De indeling is als volgt:
Inkomhal, apart toilet, lichtrijke woon- en eetkamer (25m²) met toegang naar het terras (9m²) met buitenberging, ingerichte keuken, ingerichte badkamer (douche, wastafel en aansluiting wasmachine) en 2 slaapkamers (10m² en 8m²) waarvan 1 met toegang tot het terras. De autostaanplaats (nr. 11) bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw net zoals de gemeenschappelijke fietsenberging, de privatieve kelderberging bevindt zich op verdieping -1.
  
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
G-score
:
Klasse B
P-score
:
Klasse B
EPC No.35011-G-2007_173/EP02661/A001/D01/SD037
E spec
:
107 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
West
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Leipannen
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Lift
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Videofoon
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
Essex Scottishlaan 85, 8434 WESTENDE
Prijs
:
€ 279.000
Kadastraal inkomen
:
€ 749
Bewoonbare opp.
:
66 m²
Bouwjaar
:
2013
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Aantal autostaanplaatsen
:
1
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat