Landelijke woning te LOKEREN (9160)

€ 895.000

Omschrijving

EXCLUSIEF TE KOOP TE LOKEREN | VRIJ NA 10 JAAR

Het boeket bedraagt 675.000 EURO en de koper dient géén maandelijkse rente te betalen aan de verkopers (M & V 60 jaar). Zij behouden het gratis recht van bewoning gedurende een maximumtermijn van 10 jaar na het verlijden van de notariële akte, na deze periode verlaten zij de woning definitief. U zal NOOIT de huidige geschatte waarde van 895.000 EURO betalen. Bovendien blijft de betaling van de onroerende voorheffing ten laste van de verkopers zolang zij het recht van bewoning behouden.

Het betreft een villa in strak landelijke stijl (met rieten dak) gebouwd in 2016 voorzien van 3 slaapkamers, ruime garage en prachtig aangelegde tuin gelegen op een perceel van 3.491m² te Eksaarde, deelgemeente van Lokeren. Deze woning is gelegen in een aangename, rustige en groene omgeving op 4km van het centrum van Lokeren. De woning beschikt over een prachtig vergezicht op open velden en is gegarandeerd wegens geen bebouwing toegestaan in het nabijliggend agrarisch gebied.

Deze energiezuinige nieuwe villa is gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Het hoofdgebouw op het gelijkvloers heeft een prachtig zicht op de aangelegde tuin met terras en overdekte welnessruimte. De woning beschikt over voleiken parketvloeren, voleiken trap, gashaard op propaan, volledig ingerichte badkamer (aansluiting 2de badkamer reeds voorzien), voleiken keuken, aluminium raamwerk met dubbele beglazing, ingemaakte (dressing)kasten, verwarmingsketel, zonneboiler, voleiken deuren volgens ontwerp gemaakt (inclusief voordeur), 16 zonnepanelen, enz. Het postinterventiedossier is beschikbaar bij verdere interesse. Grote kosten aan deze woning zijn dus uitgesloten. Bovendien is de elektriciteit conform de AREI-normen tot en met 2041.

Alle materialen zijn high quality en minimalistisch uitgezet in functie van ruimtebeleving en feelgood. Dit pand is van grote klasse zowel naar architecturaal concept, ligging als naar wooncomfort toe. Grote glaspartijen zorgen voor een maximale lichtinval in de zeer ruime leefruimtes. Wit en houtwerk wordt consistent doorgetrokken doorheen de woning en zorgt voor een esthetische touch, maar is ook functioneel in die zin dat licht maximaal wordt binnengetrokken. De allergrootste troef is de perfect zuidwest-west georiënteerde tuin met welnesshoek en een ongelofelijk gevoel van privacy.

De indeling is als volgt: inkomhal met ingemaakte kasten, lichtrijke woon- en eetkamer met toegang naar de 1ste verdieping die ingericht is als bureau met slaapkamer, prachtige open ingerichte luxe keuken, ingerichte badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet, master bedroom, berging/wasruimte met ingemaakte kasten, ruime garage en polyvalente ruimte. Via de vaste trap in de garage bereikt men de 1ste verdieping met ruime 2-delige hobbyruimte/slaapkamer-badkamer (leidingen zijn voorzien voor het inrichten van een 2de badkamer op 1ste verdieping).  In de prachtig aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin bevindt zich het overdekte terras.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied met landelijk karakter
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse A
E-peil
:
34
E spec
:
73 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Zuidwest
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Riet/stro
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Comfort buiten
:
Zonnepanelen, Carport
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
9160 LOKEREN
Geschatte waarde
:
€ 895.000
Kadastraal inkomen
:
€ 744
Grondoppervlakte
:
3491 m²
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
2
Lijfrente
Boeket
:
€ 675.000
Type van lijfrente
:
Verkoop in blote eigendom
Lijfrentenier 1
:
Vrouw 15/05/1963
Lijfrentenier 2
:
Man 06/10/1963
Overlevingsrente
:
Ja
Maandelijkse Lijfrente
:
€ 0
Maximale duur
:
10 jaar
Geïndexeerde rente
:
Ja