Villa te BEVER (1547)

€ 665.000

Omschrijving

Het boeket bedraagt 175.000 EURO en de maandelijkse rente 989 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 20 jaar. Na deze periode betaalt de verkoopster (V 58j) een vooraf overeengekomen huurprijs aan de koper. U zal NOOIT de geschatte waarde van 665.000 EURO betalen. Bovendien blijft de betaling van de onroerende voorheffing (1.944,69 EURO) ten laste van de verkoopster zolang zij het goed gratis bewoont.

Het betreft een charmante en authentieke villa met op de 1ste verdieping 4 slaapkamers, waarvan één met ensuite douche en dubbele wastafel, 1 aparte douchekamer en 1 aparte  badkamer met ligbad en dubbele wastafel.  Op het gelijkvloers beschikt de woning over een riante inkomhal met trappenhal, een leefruimte (65m²) met houtcassette, keuken uitgerust met moderne toestellen met aanpalend nogmaals een aparte eetkamer. Nog op het gelijkvloers bevinden zich 2 aparte bureelruimtes, maar deze kunnen ook met een andere functie worden ingevuld. Tevens een inpandige garage voor 2 voertuigen. 

Deze woning en zijn prachtig aangelegde tuin met zongericht (zw-oriëntatie) terras gelegen op een perceel van 1.050m², situeert zich te Bever in het Pajottenland. De autosnelweg E429 (Brussel-Lille) ligt op amper 3 km.  Deze exclusieve eigendom is gelegen in een residentiële omgeving vlakbij scholen, openbaar vervoer, het centrum van Bever en op ongeveer 8,5 km van HerneEdingen en Geraardsbergen. Ook zijn er meerdere treinstations in de buurt, zoals Moerbeke, Galmaarden, Geraardsbergen, Edingen en Silly.

De huidige eigenares wenst zo lang mogelijk te blijven bewonen en onderhoudt het pand met hart en ziel. Deze unieke eigendom werd afgewerkt met zeer kwaliteitsvolle materialen. De (spouw)muren werden geïsoleerd en bovendien werd het PVC raamwerk recentelijk (2023) volledig vernieuwd met isolerende dubbele en akoestische beglazing.

De geïsoleerde zolderruimte is bereikbaar via een trapluik en is in gebruik als berging. De woning is volledig onderkelderd en deze kelder is opgesplitst in aparte kelderruimtes (o.a. dressing, wasruimte, wijnkelder,...). Buiten bevindt zich de prachtig aangelegde idyllische tuin met terras en oprit.

  
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied met landelijk karakter
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse D
E spec
:
277 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Oriëntatie achtergevel
:
Zuidwest
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Pannen
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
1547 BEVER
Geschatte waarde
:
€ 665.000
Kadastraal inkomen
:
€ 2.602
Grondoppervlakte
:
1050 m²
Bewoonbare opp.
:
512 m²
Voorgevel
:
22 m
Perceel breedte
:
33,8 m
Bouwjaar
:
1977
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
1
Lijfrente
Boeket
:
€ 175.000
Type van lijfrente
:
Verkoop in blote eigendom
Lijfrentenier 1
:
Vrouw 24/08/1966
Maandelijkse Lijfrente
:
€ 989
Maximale duur
:
20 jaar
Geïndexeerde rente
:
Ja