Fermette te ADINKERKE (8660)

€ 350.000

Omschrijving

Het boeket bedraagt 65.000 EURO en de maandelijkse rente 1.395 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 10 jaar. Na deze periode verlaten de verkopers de woning definitief. U zal NOOIT de huidige geschatte waarde van 350.000 EURO betalen. Bovendien blijft de betaling van de onroerende voorheffing ten laste van de verkopers (V 74j en V 69j) zolang zij het recht van bewoning behouden. Deze investering in vastgoed geeft een verwacht rendement van 5,02% na 10 jaar.

Het betreft een authentieke gerenoveerde halfopen bebouwing met 2 slaapkamers, garage en aangelegde tuin met atelier en tuinhuis op een perceel van 505m². Deze woning is gelegen in een aangename, rustige en groene omgeving. De bereikbaarheid is vlot dankzij nabijgelegen in- en uitvalswegen (N39 en E40).  De woning beschikt over een prachtig vergezicht op de bebossing in natuurgebied Cabour, het prachtig open zicht is gegarandeerd wegens geen bebouwing toegestaan in het nabijliggend agrarisch- en natuurgebied. De Zeedijk van De Panne bevindt zich op amper 5 km.

Deze kwalitatieve woning werd door de jaren heen perfect onderhouden door de huidige eigenaars. De verwarmingsketel (atmosferische vloerketel) werd recentelijk (2017) volledig vervangen naar een condenserende gaswandketel met instante warmwater-productie. Het originele dak (alsook de dakkapellen) van de woning werd volledig vernieuwd en geïsoleerd in 2012. Er werden nieuwe Veluxen in het dak geplaatst (2012), de omheining rondom het perceel werd vernieuwd en het dak op het tuinhuis werd ook vernieuwd. De binnenmuren en plafonds werden geïsoleerd, voorzien van gyproc en herschilderd (2013). Alle facturen van de uitgevoerde werken zijn te verkrijgen op aanvraag. De elektriciteit is momenteel niet conform de AREI-normen, maar de verkopers zullen deze in orde brengen voorafgaand aan het verlijden van de notariële akte, zodanig dat de koper over een conforme installatie beschikt gedurende 25 jaar. Grote kosten aan deze woning op korte termijn zijn dus uitgesloten!

De indeling is als volgt: op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de inkomhal met apart toilet, badkamer, berging, garage, ingerichte keuken met toestellen (ijskast, vaatwasser, elektrische kookplaat, dampkap, microgolfoven en oven), eetplaats en woonkamer met open haard en pelletkachel. Via de vaste trap in de woonkamer bereikt men de 1ste verdieping met vide (bovenaanzicht op de woonkamer), nachthal, 2 slaapkamers en ingerichte badkamer met 2de toilet, ligbad en enkele wastafel. In de aangelegde tuin bevindt zich een werkatelier en tuinhuis. De woning is omgeven door groen wat zorgt voor de nodige rust en privacy.
  
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Nee
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Natuurgebied
EPC No.2241544
E spec
:
313 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Inventaris van bouwkundig erfgoed

Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Noordwest
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Pannen
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Comfort buiten
:
Tuinhuis
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
8660 ADINKERKE
Geschatte waarde
:
€ 350.000
Kadastraal inkomen
:
€ 376
Grondoppervlakte
:
505 m²
Bewoonbare opp.
:
184 m²
Voorgevel
:
16 m
Bouwjaar
:
1903
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
1
Lijfrente
Boeket
:
€ 65.000
Lijfrentenier 1
:
Vrouw 29/07/1946
Lijfrentenier 2
:
Vrouw 20/11/1951
Overlevingsrente
:
Ja
Maandelijkse Lijfrente
:
€ 1.395
Maximale duur
:
10 jaar
Geïndexeerde rente
:
Ja