Penthouse te DEINZE (9800)

€ 270.000

Omschrijving

Unieke aanbieding te koop op lijfrente via aandelentransactie! Penthouse met 2 slaapkamers en 2 ruime terrassen met prachtig vergezicht gelegen te Deinze-centrum.

Het boeket bedraagt 125.000 EURO (exclusief rekening courant circa 45.000 EURO) en de netto maandelijkse rente 125 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 10 jaar. Na deze periode betaalt de verkoopster (76 jaar) een huurprijs van 700 EURO aan de koper. U zal NOOIT de huidige geschatte waarde van 270.000 EURO betalen. De jaarrekening van de vennootschap kan opgevraagd worden bij verdere interesse.

Het betreft een zeer gunstig gelegen penthouse (92m²) met 2 slaapkamers en 2 dakterrassen van elk 45m² gelegen op de 8ste verdieping van de residentie "Donza". Dit dakappartement is gelegen in het centrum van Deinze op wandelafstand (250m) van het station van Deinze en is vlot bereikbaar via nabijgelegen in- en uitvalswegen (N43, N35 en E17). Openbaar vervoer, scholen, restaurants, sportfaciliteiten en winkels bevinden zich vlakbij.

De huidige bewoonster onderhoudt het pand uitstekend, recentelijk werd de keuken, het gastentoilet en de badkamer volledig vernieuwd. De lift in het appartementsgebouw werd recentelijk vernieuwd en het dak is conform de verplichte isolatienorm 2020.

De indeling is als volgt: inkomhal met apart toilet, lichtrijke woon- en eetkamer, ingerichte keuken met kwaliteitsvolle toestellen en aparte berging, nachthal, 2 slaapkamers (15,12m² en 8,5m²) en een ingerichte badkamer met inloopdouche, enkele wastafel en voorziening voor wasmachine. Het appartement omvat twee prachtige terrassen met een totale oppervlakte van circa 90m². De terrassen zijn toegankelijk langs beide zijden van het appartement, op het zuidgericht terras bevindt zich een elektrische zonneluifel. In de kelderverdieping bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging.
  
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Niet van toepassing
Bouwvergunning verkregen
:
Niet van toepassing
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied
EPC
:
Niet van toepassing
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Type dak
:
Plat dak
Dakbedekking
:
EPDM
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Lift
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
9800 DEINZE
Geschatte waarde
:
€ 270.000
Kadastraal inkomen
:
€ 728
Bewoonbare opp.
:
92 m²
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Lijfrente
Boeket
:
€ 125.000
Lijfrentenier 1
:
Vrouw 30/07/1944
Maandelijkse Lijfrente
:
€ 125
Maximale duur
:
10 jaar
Geïndexeerde rente
:
Ja