Huis te MALDEGEM (9990)

€ 400.000

Omschrijving

Het boeket bedraagt 95.000 EURO en de maandelijkse rente 828 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 15 jaar. Na deze periode betaalt de verkoper een vooraf overeengekomen huurprijs aan de koper. U zal NOOIT de huidige geschatte waarde van 400.000 EURO betalen. Bovendien blijft de betaling van de onroerende voorheffing ten laste van de verkoper (65j) zolang hij de woning bewoont. Deze investering in vastgoed geeft een verwacht rendement van 4,67% na 15 jaar. Klik op de link voor een rondleiding doorheen de woning:
https://youtu.be/aCij5kWKk3Q

Het betreft een zeer rustig gelegen alleenstaande statige woning met op heden 4 slaapkamers, veranda, ruime garage en aangelegde tuin met terras gelegen op een perceel van 873m², met zowel voor- als achteraan een gegarandeerd open zicht op agrarische velden. De woning bevindt zich op 3km van het centrum van Maldegem en is bereikbaar via nabijgelegen in- en uitvalswegen (N9 en N44).

Deze hedendaagse woning werd gebouwd met kwaliteitsvolle materialen en de bouwfysische staat van deze woning is uitstekend. De huidige eigenaar is de 1ste bewoner en wenst nog zo lang mogelijk te blijven wonen. Het pand is voorzien van centrale verwarming op stookolie, de CV-ketel werd vernieuwd in 2019 én er zijn 2 extra houtkachels aanwezig. Verder is de woning voorzien van een regenwaterput (10.000 liter), op heden is het dak gedeeltelijk geïsoleerd en zijn de voorzieningen voor het aansluiten van een 2de badkamer reeds geplaatst in de wasplaats op de gelijkvloerse verdieping. De woning is bovendien volledig onderkelderd.

De indeling is als volgt: inkom met traphal, apart toilet, lichtrijke woon- en eetkamer (46m²) met toegang naar de ingerichte keuken (22m²) met toestellen (ijskast, oven, vaatwasser, dampkap en elektrische kookplaat), wasplaats, slaapkamer die op heden ingericht is als bureau, zongerichte veranda (25m²) met toegang naar de tuin met vijver, terras en groot tuinhuis (dat door de verkoper volledig zal worden vernieuwd). Op de 1ste verdieping bevindt zich de nachthal, ingerichte badkamer (met 2de toilet, douche en enkele wastafel) en 3 ruime slaapkamers waarvan 1 gigantische masterbedroom. De zolder is bereikbaar via een trapluik in de slaapkamer en is op heden functioneel als berging. De kelder is voorzien van een ruime garage (50m²), met automatische garagepoort, dienstig voor 2 auto's achter elkaar te plaatsen, berging, CV-ruimte en werkruimte/extra stockageruimte.
  
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC No.2268687
E spec
:
385 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Oriëntatie achtergevel
:
Noordwest
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Pannen
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Comfort binnen
:
Open haard, Garagepoort met afstandsbediening, rolluiken
Comfort buiten
:
Vijver, Veranda, Tuinhuis, regenwaterput
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
9990 MALDEGEM
Geschatte waarde
:
€ 400.000
Kadastraal inkomen
:
€ 986
Grondoppervlakte
:
873 m²
Bewoonbare opp.
:
233 m²
Voorgevel
:
11 m
Perceel breedte
:
19,98 m
Bouwjaar
:
1980
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Lijfrente
Boeket
:
€ 95.000
Lijfrentenier 1
:
Man 04/05/1955
Maandelijkse Lijfrente
:
€ 828
Maximale duur
:
15 jaar
Geïndexeerde rente
:
Ja