Huis te BERINGEN (3581)

€ 230.000

Omschrijving

VERKOOP MET LEVENSLANG HUURCONTRACT.

De vraagprijs bedraagt 230.000 EURO, onder voorwaarde dat de huidige verkopers (= broer en zus) (M 65 jaar en V 71 jaar) én hun zus (V 59 jaar) de woning levenslang kunnen huren aan een maandelijkse huurprijs van 900 EURO (met jaarlijkse indexatie). De verkopers en hun zus worden uw goede huisvader huurders, u moet dus zelf geen huurder zoeken. Het betreft een levenslang notarieel huurcontract dat enkel kan worden opgezegd door de huurders. Een ideale investering in vastgoed zonder zorgen met een rendement van 4,7%.

Het betreft een ruime halfopen bebouwde woning met 5 slaapkamers, veranda, garage en zuidgericht terras gelegen op een perceel van 206m² te Beverlo, deelgemeente van Beringen. De woning is vlot bereikbaar (mobiscore 8,6/10) via de nodige verbindingswegen (N72, N73 en E313) en begeeft zich op amper 1,5km van het centrum van Beverlo en op 3,2km van het centrum van Beringen.

[De mobiscore geeft de milieu-impact aan voor verplaatsingen vanaf een woning. Ze toont hoe goed voorzieningen, zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, … met de fiets of te voet bereikbaar zijn.]

De woning werd opgericht in 1957 en wordt zeer goed onderhouden door de huidige bewoners. In 2020 werd het dak volledig gerenoveerd (o.a. plaatsing onderdak, pannen, nok, ondernok, enz.) en werd de zoldervloerplaat geïsoleerd met 220mm isolatie 'Knauf Multifit 35'. (Factuur beschikbaar bij verdere interesse.) De woning beschikt over een kelder met waterverzachter en bovengrondse stookolietank (2.000l). De woning is op heden voorzien van houten raamwerk met gedeeltelijk enkele en gedeeltelijk dubbele beglazing. Bij verdere interesse is er een offerte beschikbaar om de enkele beglazing te vervangen door dubbele beglazing.

De indeling is als volgt: inkomhal, toegang naar droge kelder, lichtrijke woonkamer, eetkamer, ingerichte keuken (met toestellen) met eetplaats en salon, hal, apart toilet, veranda met bijkeuken (en voorziening voor wasmachine en droogkast) en toegang naar zuidgericht terras/koer. Op de 1ste verdieping bevindt zich de nachthal, 5 slaapkamers, een ingerichte badkamer (voorzien van enkele wastafel, toilet en ligbad) en een berging. Er is een vaste trap aanwezig in de nachthal op de 1ste verdieping die toegang verleent tot de nog in te richten zolderruimte met geïsoleerde zoldervloer. Buiten bevindt zich de oprijlaan, de garage en het aangenaam onderhoudsvriendelijk zonneterras/koer.
  
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Nee
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse A
EPC No.2884604
E spec
:
566 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Oriëntatie achtergevel
:
Zuid
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Pannen
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Enkel
Raamkozijn
:
hout
Comfort binnen
:
rolluiken
Comfort buiten
:
Veranda
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
3581 BERINGEN
Prijs
:
€ 230.000
Kadastraal inkomen
:
€ 770
Grondoppervlakte
:
206 m²
Bewoonbare opp.
:
196 m²
Voorgevel
:
7 m
Perceel breedte
:
10,1 m
Bouwjaar
:
1957
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1