Villa te GULLEGEM (8560)

€ 750.000

Omschrijving

VERKOOP MET NOTARIEEL HUURCONTRACT

Link naar een video van het exterieur van deze eigendom: https://www.youtube.com/shorts/QyDOHinn7a8

De vraagprijs bedraagt 750.000 EURO, onder voorwaarde dat de huidige verkopers (M 75 jaar en V 75 jaar) de woning kunnen huren aan een maandelijkse huurprijs van 2.500 EURO (met jaarlijkse indexatie). De verkopers worden uw goede huisvader huurders, u moet dus zelf geen huurder zoeken. Het betreft een notarieel huurcontract dat enkel kan worden opgezegd door de huurders. Een ideale investering in vastgoed zonder zorgen met een brutorendement van 4%. Deze woning is zeer scherp geprijsd aangezien het pand op 6 september 2023 door een externe erkende schatter werd geschat op 890.000 EURO. (Bij verdere interesse kan u inzage krijgen in het schattingsverslag.)

Het betreft een hedendaagse villa met 4 slaapkamers en aangelegde tuin met vijver en verwarmd zwembad (12,5m x 5m) gelegen op een perceel van 2.465m² in het landelijke Gullegem op amper 5km van de stadsring van Kortrijk. De woning is vlot bereikbaar via de nodige verbindingswegen (E17, R8, E403 en R36) en begeeft zich op 2,5km van het centrum van Gullegem. De woning beschikt over een prachtig vergezicht op open velden, dit open zicht is gegarandeerd wegens geen bebouwing toegestaan in het omliggend agrarisch gebied.

Het pand wordt zeer goed onderhouden door de verkopers, die tevens de 1ste eigenaars zijn en wensen te blijven wonen. De muren en het dak werden bij de bouw van de woning volledig geïsoleerd. Dit pand is van grote klasse zowel naar architecturaal concept, ligging als naar wooncomfort toe. Grote glaspartijen zorgen voor een maximale lichtinval. De allergrootste troef is de uitmuntende ligging die zorgt voor een ongelooflijk gevoel van privacy gecombineerd met rust.

De woning bestaat uit een spende/koele berging, een gelijkvloers, een verdieping en een zolder.

Op de gelijkvloerse verdieping beschikt de woning over een inkomhal met een apart toilet en aparte bureelruimte, een ruime lichtrijke leefruimte met een verzonken zithoek voorzien van een open haard, een ingebouwde keuken uitgerust met de nodige toestellen en een wasruimte voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en droogkast, een doucheruimte en een apart toilet. Tevens is er een inpandige garage voor 2 voertuigen aanwezig.

Op de 1ste verdieping bevindt zich de nachthal met apart toilet, een douchekamer met toegang tot een sauna, een linnenkamer en 3 slaapkamers (waarvan één met ensuite douche, ligbad en dubbele wastafel). Nog op de 1ste verdieping bevindt zich een hobbyruimte/speelruimte, maar deze kan ook met een andere functie worden ingevuld. 

De zolder is toegankelijk via een zolderluik en is bruikbaar als berging.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Agrarisch gebied
Asbesttype
:
Geen asbest gevonden
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse A
EPC No.3124883
E spec
:
390 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
Elektrisch - directe verwarming
Oriëntatie achtergevel
:
Noordoost
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Pannen
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Driedubbel
Raamkozijn
:
hout
Comfort binnen
:
Open haard, Sauna
Comfort buiten
:
Zwembad, Vijver, Tuinhuis, regenwaterput
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
8560 GULLEGEM
Prijs
:
€ 750.000
Kadastraal inkomen
:
€ 1.499
Grondoppervlakte
:
2465 m²
Bewoonbare opp.
:
234 m²
Voorgevel
:
16 m
Bouwjaar
:
1983
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
2
Aantal douchekamers
:
1
Garage
:
2