Huis te OUDENAARDE (9700)

€ 350.000

Omschrijving

Het boeket bedraagt 95.000 EURO en de maandelijkse rente 960 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 12 jaar. Na deze periode behouden de verkopers (M 77j - V 81j) het levenslang gratis recht van bewoning. U zal NOOIT de geschatte waarde van 350.000 EURO betalen. Bovendien blijft de betaling van de onroerende voorheffing ten laste van de verkopers zolang zij het recht van bewoning behouden.

Het betreft een gedeeltelijk gerenoveerde halfopen bebouwde koppelwoning met 5 slaapkamers, gelegen op een perceel van 565m² te Oudenaarde, deelgemeente Eine. Deze woning ligt vlakbij de Schelde, scholen, openbaar vervoer, winkels, het centrum van Eine (1km) en is goed bereikbaar via nabijgelegen in- en uitvalswegen (N60, N46 en E17).

Deze ruime (297m² bewoonbare oppervlakte) woning bevindt zich in een uitstekende bouwfysische staat. Door de jaren heen werden verschillende renovatiewerken uitgevoerd: bijbouwen veranda, afwerken en isoleren zolders, vernieuwen leidingen centrale verwarming, nieuwe CV-ketels, vernieuwen badkamers en keuken, isolatie en vernieuwing achtergevel,... Bovendien worden er nog 2 kamers verder afgewerkt en zal de elektriciteit op kosten van de verkopers vernieuwd worden in juni 2024.

Deze eigendom bestond oorspronkelijk uit 2 aparte entiteiten en beschikt hierdoor reeds over 2 aparte tellers, 2 kelders en 2 badkamers,... Hierdoor heeft deze woning enorm veel potentieel om later eventueel opnieuw opgesplitst te worden tot 2 aparte woningen. Voor meer informatie betreffende de stedenbouwkundige mogelijkheden kan u contact opnemen met stedenbouw Oudenaarde.

De indeling is als volgt:

woning 1: inkomhal met toegang tot de kelder, woon- en eetkamer, gemeenschappelijke veranda, keuken, badkamer met ligbad en apart toilet. Op de 1ste verdieping bevindt zich de nachthal en 2 slaapkamers. De afgewerkte zolderverdieping is toegankelijk via een vaste trap in de nachthal en is op heden in gebruik als bureau/hobbyruimte. 

woning 2: inkomhal, woon- en eetkamer met toegang tot de kelder, gemeenschappelijke veranda, kitchenette en berging. Op de 1ste verdieping bevindt zich de nachthal, een slaapkamer en een ingerichte badkamer. De afgewerkte zolderverdieping is toegankelijk via een vaste trap in de nachthal en kan gebruikt worden als extra kamer. 

Buiten bevindt zich de aangelegde tuin met terras en vijver. Vooraan rechts van de woning is er een oprit voor het plaatsen van 1 wagen.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse A
EPC No.3180416
E spec
:
274 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Oost
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Pannen
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Deels dubbel, deels enkel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort buiten
:
Veranda, Tuinhuis
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
9700 OUDENAARDE
Geschatte waarde
:
€ 350.000
Kadastraal inkomen
:
€ 564
Grondoppervlakte
:
565 m²
Bewoonbare opp.
:
297 m²
Voorgevel
:
11,4 m
Bouwjaar
:
1927
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
2
Lijfrente
Boeket
:
€ 95.000
Type van lijfrente
:
Verkoop in blote eigendom
Lijfrentenier 1
:
Man 05/03/1947
Lijfrentenier 2
:
Vrouw 30/10/1943
Overlevingsrente
:
Ja
Maandelijkse Lijfrente
:
€ 960
Maximale duur
:
12 jaar
Geïndexeerde rente
:
Ja