Huis te PAPHO (CYPRUS) () (Cyprus)

€ 137.000

Omschrijving

Prachtige vakantiewoning te Cyprus gelegen op wandelafstand van de zee en in de nabije omgeving van de stad Paphos. De woning bevindt zich in de residentie "Trimithia Gardens" in de wijk "Chloraka". In de nabije omgeving bevinden zich verschillende horecazaken en winkels. De woning ligt vlakbij  de 'Tombs of the Kings Avenue' waar heel wat gezellige bars/restaurants terug te vinden zijn. De woning bevindt zich op wandelafstand van het strand St-Georges, Gardas Bay en Coral Bay.

Deze woning werd in 2017 gerenoveerd en is instapklaar. De vraagprijs bedraagt 137.000 EURO onder voorbehoud dat de huidige eigenaars de woning mogen bewonen tot uiterlijk eind 2020. Zij zijn bereid om tot dan alle onderhoudskosten en taksen te blijven betalen.
De koper heeft ondertussen de mogelijkheid om de woning gratis te bewonen in de maanden juli en augustus. Gedurende deze periode verblijven de eigenaars in België.

De woonst is voorzien van zonneblinden met veiligheidssloten. De verwarming/Airco wordt verzorgd door een Daikin warmtepomp, geïnstalleerd in de living en slaapkamers.  Verder beschikt de woning over ruime parkingplaatsen.

De afstand tot aan de luchthaven te Paphos bedraagt 20 minuten met de auto. Vanuit België is het mogelijk om rechtstreeks te vliegen op Paphos via Brussel.

Het grote voordeel om aan te kopen in Cyprus is de lagere administratieve aankoopkost t.o.v. België.  De registratierechten bedragen slechts 5,15% op de verkoopprijs.

De woning is ingedeeld als volgt: lichtrijke living met flatscreen, vernieuwde keuken met vaatwasmachine, gerenoveerde ingerichte badkamer met regendouche en wasmachine, 2 ruime slaapkamers, groot zongericht terras met zeezicht en een ruime berging. In de residentie bevindt zich een gemeenschappelijk zwembad op slechts 100m van de woning. De maandelijkse kost voor het onderhoud van de tuin en het zwembad bedraagt 55 EURO en blijft ten laste van de verkopers tot eind 2019.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Niet van toepassing
Bouwvergunning verkregen
:
Niet van toepassing
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
E spec
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
Warmtepomp
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Pannen
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Comfort binnen
:
Airconditioning
Comfort buiten
:
Niet verwarmd zwembad
Bestemming
:
Tweede residentie
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
PAPHO (CYPRUS) (Cyprus)
Prijs
:
€ 137.000
Bewoonbare opp.
:
80 m²
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Aantal douchekamers
:
1
Lijfrente