Villa te MEISE (1860)

€ 885.000

Omschrijving

Het boeket bedraagt 195.000 EURO en de maandelijkse rente 1.250 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 20 jaar. Na 20 jaar zijn de verkopers bereid een overeen te komen huurprijs te betalen. U zal NOOIT de huidige geschatte waarde van 885.000 EURO betalen. Bovendien blijft de betaling van de onroerende voorheffing ten laste van de verkopers (67j en 64j) zolang zij het goed gratis bewonen. Deze investering in vastgoed geeft u een verwacht rendement van 4,5% op 20 jaar.

Het betreft een exclusieve modernistische villa met tuin, garage en 2 terrassen met prachtig vergezicht gelegen op een perceel van 695m² in een rustige en residentiële wijk vlakbij scholen, openbaar vervoer en winkels op de grens van Meise en Wolvertem. De bereikbaarheid is vlot dankzij nabijgelegen in- en uitvalswegen (A12).

Deze energiezuinige villa, opgericht in 1977, werd volledig gerenoveerd in 2018 met luxematerialen: nieuwe hyper-geïnstalleerde keuken, nieuwe keramische vloeren en parket, slaapkamers met ingemaakte kasten, nieuwe  centrale verwarming op lucht, nieuwe aluminium ramen met dubbele- en driedubbele isolerende beglazing, nieuw onderdak en leien dak met nieuwe zinken hanggoten, dak- en spouwisolatie, totale badkamerrenovatie, master bedroom met eigen badkamer en dressing, sectionale aluminiumpoort, nieuw geïnstalleerde lift, nieuwe elektriciteit,... Alle plannen en facturen zijn beschikbaar bij verdere interesse. De EPC-score dateert van voor de renovaties.

Alle materialen zijn high quality en minimalistisch uitgezet in functie van ruimtebeleving en feelgood. Dit pand is grote klasse zowel naar architecturaal concept, ligging als wooncomfort toe. Grote glaspartijen zorgen voor een maximale lichtinval in de zeer ruime leefruimte (80m²). Wit wordt consistent doorgetrokken doorheen de woning en zorgt voor een esthetische touch maar is ook functioneel in die zin dat licht maximaal wordt binnengetrokken.

Origineel bevatte deze woning 5 slaapkamers waarvan de functies na de renovatie werden omgevormd naar masterbedroom, 2de slaapkamer, dressing, bibliotheek en bureau. Deze woning biedt de mogelijkheid tot het uitoefenen van een vrij beroep gezien zijn 3 aparte niveau's.

De woning omvat drie niveau 's:
Kelderverdieping: inkomhal, fietsenberging, berging, nachthal, bibliotheek, wijnkelder, bureel, logeerkamer, dressing, toilet, douchekamer, technische/CV-ruimte, wasruimte en lift. De tuin en het terras zijn gemakkelijk bereikbaar via de vensterramen of deur.
Gelijkvloers: inkomhal, lift, gastentoilet, leefruimte met woon- en eetkamer, open keuken en garage. Het terras is bereikbaar via de schuiframen in de woonkamer en biedt een prachtig groen vergezicht.
1ste verdieping: lift, trap, lichtrijke mezzanine  en masterbedroom met dressing en ingerichte badkamer.
  
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Gemengd woongebied
E spec
:
290 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Noordwest
Type dak
:
Lessenaarsdak
Dakbedekking
:
Leipannen
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Lift
:
Ja
Keuken
:
Amerikaanse hyper-geïnstalleerd
Beglazing
:
Driedubbel
Raamkozijn
:
alu
Comfort binnen
:
Open haard, Airconditioning, Alarm, Garagepoort met afstandsbediening, rolluiken
Comfort buiten
:
Tuinhuis
Indeling
Inkomhal
:
2,8 m²
Berging
:
4,6 m²
Berging 2
:
2,6 m²
Toilet 1
:
1,9 m²
Wijnkelder
:
7,5 m²
Douchekamer
:
2,3 m²
Werkhoek
:
12,0 m²
Bureau
:
24,1 m²
Dressing
:
6,6 m²
Stookkamer
:
5,6 m²
Slaapkamer 1
:
11,6 m²
Inkomhal
:
15,3 m²
Toilet 2
:
2,0 m²
Garage
:
17,9 m²
Living
:
80,0 m²
Super-ingerichte keuken
:
15,0 m²
Slaapkamer 2
:
22,6 m²
Badkamer 1
:
11,5 m²
Dressing
:
4,5 m²
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
1860 MEISE
Geschatte waarde
:
€ 885.000
Kadastraal inkomen
:
€ 3.661
Grondoppervlakte
:
695 m²
Bewoonbare opp.
:
400 m²
Voorgevel
:
12,9 m
Perceel breedte
:
20,1 m
Bouwjaar
:
1977
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
1
Lijfrente
Boeket
:
€ 195.000
Type van lijfrente
:
Verkoop in blote eigendom
Lijfrentenier 1
:
Man 04/06/1951
Lijfrentenier 2
:
Vrouw 05/10/1954
Overlevingsrente
:
Ja
Maandelijkse Lijfrente
:
€ 1.250
Maximale duur
:
20 jaar
Geïndexeerde rente
:
Ja