Parking/Garagebox te BURCHT (2070)

€ 880.000

Omschrijving

Uitzonderlijke aanbieding te koop op lijfrente in volle eigendom: garagepark met 37 verhuurde garageboxen te Burcht.

Link naar een uitgebreide video van deze garages: https://www.youtube.com/watch?v=bUMvFS7wMkw

Het boeket bedraagt 250.000 EURO en de maandelijkse rente 2.404 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 25 jaar. Na deze periode moet er geen maandelijkse rente meer betaald worden aan de verkopers die momenteel 58 (M) en 54 (V) jaar zijn. Indien beide verkopers vroegtijdig zouden overlijden stopt de betalingsplicht van de koper.

Het betreft een verkoop op lijfrente in volle eigendom, dit betekent dat u alle garages kan verhuren vanaf het verlijden van de notariële akte en de huurinkomsten genereren. Momenteel zijn alle garages verhuurd en brengt dit maandelijks 3.134 EURO op. De huuropbrengsten liggen een stuk hoger dan de te betalen maandelijkse rente. Een overzicht van de huuropbrengsten zijn te verkrijgen bij verdere interesse.

De garages zijn gelegen op een zeer gunstige locatie vlakbij het centrum van Burcht op wandelafstand van winkels, restaurants, openbaar vervoer en scholen. De bereikbaarheid is een enorme troef, vlakbij nabijgelegen in- en uitvalswegen (A14/E17 afrit Kruibeke). De 37 garageboxen bevinden zich achter het appartementsgebouw aan de Dennenlaan 4-8. Het te koop aangeboden complex bestaat uit 2 rijen met respectievelijk 18 en 19 garages. De garages zijn te bereiken via een servitudewegenis rechts naast het appartementsgebouw.

Het garagecomplex werd opgericht in 1976 in duurzame materialen en de garages beschikken over niet geautomatiseerde (=manuele) kantelpoorten. Deze poorten en de roofings op de daken werden vernieuwd in 2016. De poorten zijn van het type Hörmann N80 en voldoen aan de nieuwe veiligheidsnorm. Verder beschikken de garages niet over water- en elektriciteitsaansluiting, dit zorgt ervoor dat er weinig onderhoudskosten zijn. De huurders van de garages zijn voornamelijk bewoners van appartementen en woningen in de omgeving.

De aankoop kan slechts gebeuren door een privé-persoon, geen vennootschap. Er bestaat ook een mogelijkheid om een deel van de garages aan te kopen op lijfrente, het aantal is overeen te komen met de verkopers.
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied
E spec
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Plat dak
Dakbedekking
:
EPDM
Keuken
:
Niet aanwezig
Indeling
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
2070 BURCHT
Geschatte waarde
:
€ 880.000
Kadastraal inkomen
:
€ 2.568
Grondoppervlakte
:
982 m²
Bouwjaar
:
1976
Garage
:
37
Lijfrente
Boeket
:
€ 250.000
Type van lijfrente
:
Verkoop in volle eigendom
Lijfrentenier 1
:
Man 05/03/1961
Lijfrentenier 2
:
Vrouw 10/08/1964
Overlevingsrente
:
Ja
Maandelijkse Lijfrente
:
€ 2.404
Maximale duur
:
25 jaar
Geïndexeerde rente
:
Ja